Scholfilet en palourdes, gestoofd in Poperings Hommelbier

U vindt dit recept op pagina 106 in delicious. magazine - 2011-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brochettes van vis en tijgergarnalen met een saus van frambozenbier

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Pladijs met witloof in geuze

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kruidige bierstoof met seitan, rode biet, ontbijtkoek

Een recept uit Isabel

Visragout in biersaus - ragout de poissons à la bière

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!