Wild zwijn, fricassée van, met olijven en salie

U vindt dit recept op pagina 77 in delicious. magazine - 2011-13 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spiedini Van Kippenlever, Speck & Zwarte Olijven

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Florentijnse medaillons

Een recept uit  - Toscane

Tortizza met gekarameliseerde ui – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Olijvenboter

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!