Tomaat, geroosterd, honingspek en ’n zacht eitje met tijmzout

U vindt dit recept op pagina 46 in delicious. magazine - 2011-13 .

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Honingspek, geroosterde tomaat en ’n zacht eitje met tijmzout

Geroosterd wild zwijn

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Eitje, zacht, honingspek en geroosterde tomaat met tijmzout

Honingspek met tomaat, ’n zacht eitje en tijmzout

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!