Snoekbaars met rivierkreeft en gefrituurde artisjok

U vindt dit recept op pagina 64 in delicious. magazine - 2013-04 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok, gefrituurd en snoekbaars met rivierkreeft

delicious. magazine - 2013-04

Artisjokbodems met schaaldieren en cocktailsaus

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Escoffier in The Park Rotterdam

Een recept uit Betina Oostveen

Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!