Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brasserie 54: ongedwongen eten in Venray

Een recept uit Isabel

Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Terrine de légumes et de confit de foie de canard - Terrine van groenten en confit van eendenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Eendenlever in een korst van artisjok

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel