Zalmforel, gegrild en gerookt, in gemberbouillon met zoetzure aardbeien en komkommer

U vindt dit recept op pagina 84 in delicious. magazine - 2013-07 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardbeienrisotto - risotto alle fragole

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Aardbeienrisotto

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Risotto met aarbeien

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

ACE: eigenzinnig restaurant in hartje Amsterdam

Een recept uit Isabel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!