Tuna melt met peterselie-olijvensalsa

U vindt dit recept op pagina 104 in delicious. magazine - 2013-10 .

Gang:
lunchgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomaten met feta en kruiden

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Gevulde eieren met olijven

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zalmtartine

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Peterselie-olijvensalsa, bij tuna melt

delicious. magazine - 2013-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!