Venkel, geroosterde, met in anijs gemarineerde rozijnen

U vindt dit recept op pagina 52 in delicious. magazine - 2013-10 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Haring met jenever

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Wortelbrood

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Gebraden varkensbuik met venkel

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Groene picada

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!