Kool, zoetzure balsamico-, met hertenbiefstuk

U vindt dit recept op pagina 54 in delicious. magazine - 2013-11 .

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cured Beef Tenderloin "Bresaola Style"

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Carpaccio van hert met gebakken rode biet

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Hertenbiefstuk met zoetzure balsamicokool

delicious. magazine - 2013-11

Hertenbiefstuk met portsaus

Een recept uit  - de snelle keuken

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!