Cured Beef Tenderloin "Bresaola Style"
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 185 in Modernist Cuisine [3] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- witte balsamicoazijn
- bleekselderij
- bramen
- cacao nibs
- citroensap
- espressokoffiebonen
- gedroogde ossenhaas bresaola-stijl
- hertenhaas
- insta cure® 2
- jeneverbes
- zwarte knoflook
- olijfolie
- ossenhaas
- peper
- rucola
- selderijblad
- suiker
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.