Recept uit Turquoise:
Auberginepuree met kaas
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, gruyère, nootmuskaat en slagroom
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, beurre manie, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, comté, droge witte wijn, ei, eidooier, fruit, garam masala, gehakt, kabeljauwmoten, peper, sjalot, taartbodem, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier: