Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Pijnboompittenkoek - pinoccate
- Ingrediënten:
- chocolade, citroenrasp, oblie, pijnboompitten, suiker en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, appel, bloem, boter, broyage, cacao, chantilly meringuée, citroenrasp, crème patissière, crème saint-honoré, deeg, eenvoudig bladerdeeg, fruit, gehakt, honing, kaneel, kirsch, klassiek bladerdeeg, korstdeeg, kristalsuiker, likeur, marsepein, melkchocolade, suiker |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart: