Mille-feuilles - Napoleons, dunne plakjes bladerdeeg met banketbakkersroom of slagroom, bedekt met glazuur of poedersuiker

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 801 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
koek en gebak / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Krapfen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gateu aux noix et au chocolat - Chocolade-notentaart

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Abrikozenjam met abrikozenamandons

delicious. magazine - 2010-08

Abrikozenjamglazuur

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër