Mille-feuilles - Napoleons, dunne plakjes bladerdeeg met banketbakkersroom of slagroom, bedekt met glazuur of poedersuiker
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 801 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- abrikozenjam
- bittere chocolade
- boter
- chantilly meringuée
- crème patissière
- crème saint-honoré
- eenvoudig bladerdeeg
- kirsch
- klassiek bladerdeeg
- melkchocolade
- oploskoffie
- poedergelatine
- suiker
- water
- wit fondant
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.