Lunch uit Hoe te eten:
Krabtaart met saffraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, basilicumcress, bieslook, biet, blauwe valdéonkaas, bloem, boter, bruin krabvlees, champignon, citroensap, courgette, crème fraîche, digestivebiscuits, double cream, ei, eidooier, feta, fijne kristalsuiker, gorgonzola, grof zeezout, hazelnoot, honing, knoflook, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: