Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Siciliaanse cassata - cassata siciliana
- Ingrediënten:
- biscuittaartbodem, chocolade, gekonfijt fruit, pistachenoten en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | biscuittaartbodem, bloem, boter, ei, gekonfijte pompoen, gist, honing, kaneel, olijfolie, reuzel, rozijn, rum, spek, suiker |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel: