Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Pittige raapstelen - cime di rapa piccantine
- Ingrediënten:
- ansjovis op zout, kappertjes, knoflook, olijfolie, raapstelen, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis op zout, azijn, bleekselderij, bonen, borlottibonen, bouillon, citroen, citroensap, eendenvet, eidooier, groente, hazelnoot, kalfsfond, kalfsvlees, korenbloem, kruiden, laurier, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Aten Zij?: