Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Gebaken kekererwt
- Ingrediënten:
- ansjovispasta, gedroogde kekererwten, groente, olijfolie, peper, water en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, citroen, citroensap, eidooier, groente, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, prei, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vet, witte ui, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: