Recept uit De banketbakker:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bouquet garni, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, kalfsvlees, lavas, mager kalfsvlees, paneermeel, paneermeel, grof, peper, peperkorrel, peterselie, prei, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek: