Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Pastilla
- Ingrediënten:
- boter, filodeeg, gember, kerrie, knolselderij, olie, peper, prei, slagroom, wortel en zeezout
- Keuken:
- Marrokaans
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, cheddar, courgette, dille, ei, gember, groente, harde geitenkaas, kerrie, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olie, olijfolie, ricotta, rode ui, slagroom, tomaat, witte langkorrelrijst, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: