Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, avocado, bakolie, cayennepeper, chilipeper, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, droge witte wijn, ei, garnaal, gember, gerookte garnalen, gerookte zalm, honing, kabeljauw, kippenbouillon, komijnpoeder, korianderpoeder, kruiden, peper, saffraan, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: