Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Rivierkreeft met kaviaarcrème
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, kaviaar, mayonaise, rivierkreeftjes en room
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, avocado, azijn, bieslook, bladerdeeg, boerenachterham, cayennepeper, dragon, ei, forel, gelatine, gerookte garnalen, gerookte zalm, kaviaar, kerriepoeder, komkommer, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, ui, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: