4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovis op zoutbieslookbieteigroene paprikaharingjonge sjalotkerriepoederknoflooklente-uimayonaiseolijfoliepeperslabladslagroomtomaatwilde venkelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovis met wilde venkel

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, slablad, komkommer, olijfolie, tomaten, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Salade niçoise

Ingrediënten:
ansjovis op zout, baby-artisjok, citroensap, ei, groene paprika, jonge sjalot, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie, tomaat, tuinbonen, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
salade / groente / vis