4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: acaciahoningaugurkazijnbieslookbloemige aardappelencitroencrème fraîchedilleeifijne tafelsuikergembergerookt zalmhaasjegrof zeezouthandappeljeneverbeskaviaarkorianderkorrelskruidenmosterdlaurierbladlimoensapmosterdmosterdzaadolijfolierode biet
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, ei, handappel, maatjes, mosterd, peper, rode biet, suiker, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis