Recept uit Vis en schaaldieren:
Garnalen in kokosmelk
- Ingrediënten:
- bosui, chilipoeder, garnaal, kokosmelk, koriander, limoen, miniprei, olijfolie, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 76 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Vis en schaaldieren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba’s en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 76 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren: