Gemarineerde zalm met knapperige huid en aardappeltjes
★
★
★
★
★
Een recept van Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll.
U vindt dit recept op pagina 59 in Vis en schaaldieren .
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 35 minuten
Ingrediënten
- dille
- fijne tafelsuiker
- grof zeezout
- jeneverbes
- laurierblad
- olijfolie
- peper
- roze peperkorrels
- vastkokende aardappel
- zalmfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.