Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Anguilles frites, sauce tartare - Gebakken paling met tartaarsaus
- Ingrediënten:
- bloem, ei, frituurvet, paling, paneermeel, peper, tartaarsaus en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, dijonmosterd, eidooier, eiwit, gevogeltebouillon, kaas, kabeljauw, kalfsbouillon, kropsla, ontbijtspek, paling, peper, peterselie, remouladesaus, tartaarsaus, tomatensaus, tongfilet, vastkokende aardappel, witte wijnazijn, zalm, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: