Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Amerikaanse kabeljauwkroketten - Auguste Escoffier, 1902
- Ingrediënten:
- aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, ei, eiwit, frituurvet, kabeljauw en paneermeel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, bechamelsaus, bloem, citroensap, dille, eekhoorntjesbrood, eidooier, eiwit, fontina, frituurolie, frituurvet, gerookte palingfilet, kaas, kabeljauw, kip, knoflook, peper, peterselie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: