Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zalmmousse met roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, peterselie, roze zalm, slagroom en witte gelatine
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, cayennepeper, crème fraîche, dragon, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, kruiden, laurier, maïzena, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, roze zalm, saffraan, schol, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, tuinkruiden, visbouillon |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: