Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Tilapiapaté met gerookte forel
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte forel, komkommer, mierikswortel, munt en tilapiafilet
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, boter, boterbonen, champignons petits, chilipeper, citroen, crème fraîche, dille, ei, fijne suiker, gerookte forel, gerookte zalm, glasnoedels, kerrie, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maatjesharingfilet, mierikswortel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, room, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: