Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mousse van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet op olie, appel, bier, boter, citroensap, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, kerrie, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat, ui, uitgebeend konijn, visbouillon, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek: