Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bourbonvanille, ciderazijn, citroenschil, dessertwijn, eidooier, gedroogde abrikozen, halbtrockener spätlese, havermout, hazelnoot, kaneelstokje, kirsch, kruidnagel, kweeperen, lamsoor, munt, noten, olijfolie, peper, risottorijst, single cream, volle melk, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co: