Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
11 resultaten, verfijn met...
ingrediënt: | aardappelpuree, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, ei, gehakt, gemberpoeder, grove mosterd, knoflook, knoflookpoeder, komijn, melk, nootmuskaat, olie, room, runderbouillon, tartaar, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Zoek door uw kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Gehaktschotel
- Ingrediënten:
- boter, ei, paneermeel, peterselie, rundergehakt en sjalot
- Soort:
- vlees
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Vleesballetjes - köttbullar
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, ei, olie, paneermeel, room, rundergehakt, ui, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Europees / Zweeds
- Soort:
- vlees / rundvlees
Recept van Food en So Much More:
Macaroni ovenschotel met ballen
- Ingrediënten:
- champignons, coburger, doperwten, ham, tomatenpuree, knoflook, peterselie, macaroni, paneermeel, peper en zout, rode paprika, rundergehakt, uien en boter
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Falscher Hase mit Estragondressing und gemischten Salat - Gehaktbrood met dragondressing en gemengde salade
- Ingrediënten:
- bloem, crème fraîche, dragondressing, ei, gedroogde paddenstoelen, geklaarde boter, sla, ketchup, knoflook, melk, middelscherpe mosterd, oud brood, paneermeel, peterselie, rundergehakt, suikercouleur, ui, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- rundvlees
Recept van Mr Ooier blogt:
Evolutie van een recept: mini-hamburgertjes en gehaktbroodjes
- Ingrediënten:
- boter, peterselie, gemberpoeder, grove mosterd, knoflookpoeder, komijn, olie, paddenstoelen, paneermeel, rundergehakt, room, sjalotjes, tartaar en tomatenketchup
Recept van Mr Ooier blogt:
Evolutie van een recept: mini-hamburgertjes en gehaktbroodjes
- Ingrediënten:
- boter, peterselie, gemberpoeder, grove mosterd, knoflookpoeder, komijn, olie, paddenstoelen, paneermeel, rundergehakt, room, sjalotjes, tartaar en tomatenketchup
Recept van I love food & wine:
Shepherd’s pie van Yvette van Boven
- Ingrediënten:
- aardappels, bladpeterselie, tomaat in blik, boter, broodkruim, tabasco, gehakt, laurierblaadje, nootmuskaat, paneermeel, puree, runderbouillon, rundergehakt, melk, bleekselderij, knoflook, tijm, ui, versgemalen zwarte peper, winterpeen, worcestershiresaus en zeezout
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks