Recept uit Koude keuken:
Opgerolde rosbief met asperge
- Ingrediënten:
- aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, bieslook, bloem, boter, brood, bulgur, burger, cayennepeper, chiazaad, curry, dragon, fond, kervel, knoflook, mager rundvlees, merg, niervet, nootmuskaat, olie, peper, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: