Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Concombres à la crème - Komkommer in roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, dille, komkommer, lente-ui, peper, peterselie, slagroom, suiker, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, brood, broodje, bruine suiker, dille, ei, kaneel, komkommer, kruiden, melk, peper, poedersuiker, room, specerijen, tarwemeel, tijm, tomaat, vet, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: