Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Hertenrib met granaatappel en knoflookpuree
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, granaatappel, hertenrib, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, wildfond en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, bruine basterdsuiker, deeg, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, melk, mozzarella, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: