Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, broccoli, dragon, eidooier, emmentaler, gort, groentefond, gruyère, hysop, kervel, knoflook, knolselderij, kruidenazijn, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, sjalot, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier: