9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookblanke kippenbouillonbleekselderijboucheesbouillonbruin van juscayennepeperchampignons à blancdroge witte wijneidooierfoeliegecanneleerde champignonhoedjesgedroogde dragongeglaceerde witte uitjesheilbotmootlauriermelkpeperpeterseliesherryslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Kalfslever met persillade

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout