Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Groentecurry
- Ingrediënten:
- aardappels, arachideolie, aubergine, chinese kool, citroensap, citroenschil, garnalenpasta, gember, kerriepoeder, knoflook, santen, suikererwten, ui, water en wortel
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine suiker, chinese kool, citroenrasp, citroenschil, gember, groente, kerriepoeder, ketjap manis, knoflook, kousenband, laos, makreel, olie, pindakaas, sambal oelek, sambal trassi, sperziebonen, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker: