Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding zoetwatervis pocheren
- Ingrediënten:
- bleekselderij, court-bouillon, groente, peperkorrels, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zoetwatervis
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, borlottibonen, citroen, citroensap, court-bouillon, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, prei, sjalot, tonijn, vet, water, witte ui, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: