7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardbeiahornsiroopappelazijnavocadobasilicumbleekselderijbloemkoolboekweitkorrelscannellinibonencantharelchampagneazijncitroenraspcitroensapeidooiermayonaiseplantaardige olierode uisjalotslasojamelkzoutzoutvlokkenzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met zoete aardappel, cantharellen, kool en koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van rauwe groenten

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, champagneazijn, dijonmosterd, doperwtjes, groene asperges, kalamataolijven, mayonaise, radijsjes, sjalot, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Buffet / bijgerecht uit Green salads:

Gegrilde aspergebroccoli met daslookmayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, aspergebroccoli, daslook, dijonmosterd, Himalayazout, plantaardige olie, sojamelk, tuinkers, versgemalen zwarte peper, zoutvlokken en zwart sesamzaad

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Een soort waldorf

Ingrediënten:
ahornsiroop, appelazijn, bleekselderij, cobnoten, cranberry's, dijonmosterd, dille, eidooier, gedroogde morellen, granny smith appels, hazelnoten, raapzaadolie, rodekool, rode ui, sjalot, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Maïssalade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, knoflook, koriander, maiskolven, mayonaise, munt, olijfolie, rode chilipepers, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch