8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: crème fraîchedonkere sojasausfijne kristalsuikerfijne tafelsuikergemalen zwarte pepergembergochugarugochujanggorgonzolakaaskaassausknoflooklente-uioliereuzelsesamoliesojasauswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip dhansak met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kerrie, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat uit blik en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Chao shi jian - Geroerbakte kipmengelmoes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kippenhart, kippenlever, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

San ding bao - Gestoomde drie-blokjes-broodjes uit Yangzhou

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, deeg voor gestoomde broodjes, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde shii-takes, gember, kipfilet, kippendij, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn, varkensbuik, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Kippenlever met Chinese bieslook

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chilipoeder, chinese bieslook, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, kippenlever, lente-ui, lichte sojasaus, reuzel, sesamolie, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Duivelscurry

Ingrediënten:
aardappel, bruin mosterdzaad, citroengras, galangal, gedroogde pepers, gember, kip, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode pepers, sjalot, suiker, turmeriek, ui, water, witte azijn en zout

Keuken:
Europees / Indiaas / Maleisisch
Soort:
curry / gevogelte