Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Hachee van gehaktballen
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, boter, ei, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paneermeel, rundergehakt en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, aubergine, azijn, banaan, bechamelsaus, bouillon, brood, courgette, crème fraîche, ei, gehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, specerijen, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: