Sartù
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 411 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / quiche / rijst / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- brood
- ei
- gedroogde paddenstoelen
- italiaanse saucijsen
- kippenlever
- melk
- mozzarella
- olijfolie
- paneermeel
- passata
- peper
- risottorijst
- rundergehakt
- ui
- vleesbouillon
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.