7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideoliebruine basterdsuikerchinese koolcitroengraseifoeliegaram masalagedroogde kokosgemalen komijnkerrie djawaketjap benteng maniskorianderlaoslimoensapmilde kerrienoorse garnalensperziebonentomaatwitte koolzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gestoofde vis in kokossaus - goelai ikan kelapa

Ingrediënten:
citroensap, dunne kokosmelk, garam masala, gedroogde kokos, klapper, knoflook, koenjit, kurkuma, prei, sambal oelek, schelvis, scherp kerriepoeder, ui, voorjaarsui, zeebaars, zeevis, zeewolf en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Kerriegerecht met groenten - sajoer masak lemak 22

Ingrediënten:
aardappel, chinese kool, citroensap, dunne kokosmelk, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, koenjit, kurkuma, limoensap, milde kerrie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer kari daging sapi

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, daoen salam, djahé, djinten, dunne kokosmelk, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, runderpoulet, sambal oelek, savooiekool, sereh, sperziebonen, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde eieren - goelai telor

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, sambal oelek, ui, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kip met garnalen op Balinese wijze - opor ajam dan oedang

Ingrediënten:
citroensap, dikke kokosmelk, djahé, dunne kokosmelk, garnalen, gemberwortelpoeder, kemirienoten, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, limoensap, maïsolie, noorse garnalen, sambal oelek, ui, verse bieslook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met eieren in kruidige saus - goelai oedang dan telor

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, ei, gemberwortel, goela djawa, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, noorse garnalen, peper, sambal oelek, steurgarnaal, tomaat, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren