Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Baars uit Milaan - pesce persico alla milanese
- Ingrediënten:
- baarsfilet, bloem, boter, citroensap, ei, olijfolie, paneermeel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, baarsfilet, boter, bouillon, dille, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, geglaceerde rettich, geklaarde boter, gerookte palingfilet, grapefruitsap, hopspruiten, karperfilet, kip, knoflook, koolvisfilet, melk, olijfolie, peper, room, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: