9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bananenbladgehaktgula djawakokosmelkkorianderpoederlaoslombokolierode lomboksalamblaadjessantensjalotuiwater
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Telor

Ingrediënten:
asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Dadar Gulung

Ingrediënten:
asem, djahé, djinten, eieren, fruit, gehakt, kokosnootvruchtvlees, half-om-halfgehakt, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kokos, laos, lombok, olie, peper, rode lombok, sambal, sjalotten, suiker, knoflook, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Oelek Sambal Taotjo

Ingrediënten:
asem, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kokosmelk, kokosmelk, limoen, lomboks, olie, peper en zout, rawits, rode uien, sambal, serehstengels, sjalotten, knoflook, trassi, ui, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tum Ayam

Ingrediënten:
bananenblad, bananenbladeren, djahé, fruit, gehakt, ui, gula djawa, kemirinootjes, kentjur, kipgehakt, kippengehakt, knoflook, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, peper, rijst, salamblaadje, salamblaadjes, santen, knoflook, trassi, ui, water, water, witte rijst, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Romige pasta met avocado en garnalen

Ingrediënten:
avocado, avocado, citroenschil, fruit, garnalen, gehakt, knoflook, lintpasta, olijfolie, pasta, peper, peper en zout, rood pepertje, olijfolie, spaghetti, tagliatelle, ui, water en zout