Ongol-Ongol
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken.
U vindt dit recept op pagina 88 in Bartje Boemboe .
- Keuken:
- Indonesisch
Ingrediënten
- bananenblad
- djinten
- fruit
- gula djawa
- juruk purut
- korianderpoeder
- kip
- kippenbouillon
- kippendijen
- kleefrijst
- knoflook
- kokos
- kunyit
- laos
- olie
- pandanbladeren
- rijst
- rode lombok
- santen
- olie
- citroengras
- sjalot
- sjalotten
- knoflook
- trassi
- vanille
- water
- water
- witte kleefrijst
- witte peper
- zonnebloemolie
- zout
- zout en peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.