Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, balsamicoazijn, basilicum, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, cheddar, doorregen spek, ei, eidooier, fruit, garam masala, gehakt, knoflook, olijfolie, room, ui, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier: