5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelschijfjesbladpeterseliecitroencourgettedillegedroogde muntgedroogde zure kersengepekelde druivenbladerengroene paprikakersencompotekersen op siroopknoflookkrentenkristalsuikerkruidnagelpoederlente-uimager lamsvleesmuntpeperpimentrisottorijstwaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Kofta bil karaz - Gehaktballetjes met morellensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, citroensap, gedroogde zure kersen, kaneel, kersencompote, kersen op siroop, mager lamsvlees, morellen, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, suiker, tamarindepasta, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gemalen piment, kaneel, krenten, kristalsuiker, kruidnagelpoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling en extra specerijen

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gemalen kruidnagel, kaneel, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rozijnen, suiker, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Pipiruchkas reyenadas de arroz - Paprika's gevuld et rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, dille, gedroogde munt, gemalen kruidnagel, groene paprika, kaneel, olijfolie, peper, pijnboompitten, piment, risottorijst, rode paprika, rozijnen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan