Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude appelsoep
- Ingrediënten:
- appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, dadel, fruit, goudreinet, havermout, jam, kaneelstokje, kokosolie, lichtbruine suiker, olie, rum, slagroom, speltmeel, suiker, vruchtensap, wijnsteenbakpoeder, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept van Healthy Vega:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: